Lollipop: new raver divatbutik a Váci utcában



Új divatbutik nyílt a Váci és az Irányi utcák sarkán, az a neve, hogy Lollipop. Ezt onnan tudjuk, hogy képzőművész barátunk, Budhatomi múlt pénteken elhívott bennünket a megnyitóra. Soleado fotóin jól látható az üzlet erősen new rave-es ihletésű enteriőrje, amit egy, a nyolcvanas évek londoni videóművészetét idéző próbababa tesz teljessé.

Dícséretnek vette a Lollipop fiatal tulajdonos házaspárja, Klári és Albert amikor közöltem velük, hogy a brit technokultúra őskorának tárgyi relikviája inkább a monitor-fejben jelenik meg, a fekete robottest pedig Kraftwerkes hatásokat mutat.  A bolt kínálatában egyébként többnyire a tervezőpáros kreációit lehet megvásárolni, kiegészítve néhány fiatal pályatárs munkáival. Élénk színek, geometrikus minták, nyolcvanas évek-beli stílus jellemzi a kollekciót, Madonna is biztosan talált volna valami dögös rucikát itt a Like a Virgin forgatásához.



A popkulturális konvergenciáról mit sem sejtő tiniknek és retro-raver divatjunkieknak heti rendszerességgel kötelező a betekintés!

razo | 2008.03.03. 14:29 | link | 1 komment | Megosztom

divat budapest

tr3b · http://www.myspace.com/nyalokamoka 2008.03.04. 11:50:15

Hát akkor itt is mondom :)
köszi szépen!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.