Mindörökké Simpsons

Érdemes kultsorozatot készíteni, hiszen a produktum egy idő után akkor is foglalkoztatja a sajtót, amikor a szerzők nem csinálnak semmit. Az utóbbi napokban három Simpsons-közeli anyag is felbukkant az információs óceán felszínén és addig lebegtek a lágyan fodrozódó hullámok között, míg végül kihalásztuk őket.

Homér Simpson emberbőrbe bújtatott, 3D változata nem kíván bővebb magyarázatot. A Pixeloo grafikusai szerint így nézne ki a sárga pocakos családfő, ha élő szereplős filmben játszana. Szerintünk kimondottan hasonlít Baló Györgyre.



Ki gondolná, hogy a sorozatot művészettörténészek és filmtörténet professzorok készítik? Nos, aki már látta az alábbi képeket évekkel ezelőtt, az mindenképpen tudja, mire gondolunk. Az internetóceán öntörvényű áramlatai azonban ismét partra sodorták a Simpsons képzőművészeti és filmes hivatkozásairól készített screenshotokat. Miközben a remek galériát szemléli jusson eszébe, hogy az anyagot nyilván nem lehetett valami sebtiben összecsapott, böngészőben futó webkettes alkalmazással összecsapni, ahogy mondjuk az egészségügyi reformtervezet készült. Rajongói magatartásról írandó pszichológiadolgozathoz ideális illusztráció!



space night rockers | 2008.03.28. 13:52 | link | Komment | Megosztom

graphics animáció

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.