2ManyBloggas2 - bloggerbuli a Trafóban

Néhány hónapja a félig amerikai, félig magyar eklektikus partiduó, a Kunk megszervezte Magyarország első hivatalos blogger buliját, ahol a meghívott művészettel, zenével, kultúrával, és divattal foglalkozó blogok, lehetőséget kaptak arra, hogy bemutatkozzanak, és megismerjék egymást. Most eljött a második felvonás ideje. A 2ManyBloggas2 fedőnevű blogger összecsapáson a jelenlévők élőben blogolnak a buli ideje alatt, amit igazából egyelőre nehezen tudunk elképzelni, de hát ez is egy okkal több, hogy mi is ott legyünk 20-án a Trafóban.

A belépők biankó névtáblát kapnak, amire felírhatják saját, vagy kedvenc blogjuk címét, máris megvan a kiváló ismerkedési alap. A buli végén ajándékok várnak a legnépszerűbb blogra, és bloggerre is.

A 12 résztvevo blog a BPfashion, BpStyle, Ektiv, Gumipop, Hello Republic, the Hub, Juicy (Mashkulture), Kultplay, Kunk, Mindennapi, Ourstyle, és a Pep Magazin.

A szórakozásért a zeneblogok képviselői felelnek: a házigazda, a bűnös örömöket/smart electro-t szállító Kunk; ketten az Ektiv raver csapatából, Tmx/Popbitch (Kollektiva) és WPAHP; az indie-őrség Gumipop + különleges vendégként Tonyo vs Ádi (The Moog).

soleado | 2008.09.11. 10:00 | link | Komment | Megosztom

party blog

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.