2ManyBloggas3 - bloggerbuli a Merlinben

A 2ManyBloggas a budapesti székhelyű divattal, művészettel, pop- és tárgykultúrával illetve zenével foglalkozó blogok bulival egybekötött nagy összeröffenése. Az eseménysorozat harmadik eresztését a Kunk és a Kollektiva közösen hozzák tető alá.

A résztvevő kúl-mutató blogok: BPfashion, Daily Best, Gumipop, Kultplay, Kunk, Lángoló Gitárok, Mashkulture, Mindennapi, Ourstyle , Pazar Cuccok, Pop Filter és Sofa King.

A budapesti blog-buli témája ezúttal az ÉLŐ együttműködés. A résztvevő blogok  többféle módon is alakítják az eseményt. A helyszínül szolgáló Merlin falaira az általuk beküldött képek vetülnek, előre elkészített videóikból pedig a vj élőben mixeli a vizuált. A bloggerek kipróbálják magukat a dj-pult mögött is: ők biztosítják a zenét a külső teremben. A bulin körbejár majd egy iPhone is, amellyel bárki élőben blogolhat az esemény Twitter-oldalára.

A nagyteremben a szórakoztatás-felelősök a házigazdák, a bűnös örömök + a smart electro előfutárai, a Kunk, a rave hazai királyai, a Kollektiva és nem utolsósorban az indie-őrség Gumipop. Különleges vendég a pozitívan őrült Datascent formáció és Eron a Mizantrop zenekarból.

Kunk & Kollektiva present 2ManyBloggas3
2009. május 8., péntek
Merlin (1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.)
21h-05h

Nagyterem: Kunk DJs
Kollektiva DJs
Gumipop DJs
Datascent
Eron Mezza

Előtér:
Bloggerek a dj-pultnál

Vizuál: Urbanizer
Fotós: Lékó Tamás
Video: Speak Easy

soleado | 2009.05.04. 10:39 | link | Komment | Megosztom

party blog

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.