Tim Burton: Alice Csodaországban trailer

 

Tim Burton nyilván élete fő művének tartogatta, reméljük nem vonul vissza hobbi sírásónak Yorkshire-be a 2010 márciusi bemutató után. Készül az Alice Csodaországban Burton változata, egy ideje hivatalos fotók is felbukkantak a neten a szereplőkről. Meg lehet nyugodni, Johnny Depp természetesen főszerepet játszik a feldolgozásban.

(Tim Burton verseskötete tavaly megjelent Magyarországon is, a tesóm kapta karácsonyra egy barátjától. A címe, naa, a címe? - Tim Burton: Rímbörtön. Timbörtön-rímbörtön, irgum-burgum, Magvető Kiadó!)

Felgyorsult világunkban nehéz eldönteni, hogy vajon a produkciót jegyző Disney marketing szempontok miatt csak eljátssza a hülyét, vagy csakugyan az. A YouTube-on ugyanis előbb rejtélyesen megjelent, majd villámgyorsan el is tűnt a film hivatalos trailere, a Mashable szerint a Disney levetette az összes másolatot a videómegosztóról. Ez persze inkább reklámnak jó, mert most biztosan egy csomó más blogon is posztolják a trélert, és velünk együtt írják: nagyon várjuk már a jövő márciust!

razo | 2009.07.23. 13:05 | link | Komment | Megosztom

videó média kult film

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.